30 millioner kroner koster luksusvillaen i Rungsted. Foto: Jan Fog

Kendis-par sælger gigant-villa

Kendis-parret og hotelejerne Alexander Kølpin og hans hustru Sarah Zobel Kølpin har sat deres enorme luksuspalæ i Rungsted til salg for knap 30 millioner kroner.

Og hvis de finder en køber, der er villig til at betale prisen, kan parret vist roligt læne sig tilbage og nyde resten af livet i vater på sofaen.

Alexander Kølpins far solgte nemlig ejendommen i 2008 ved en såkaldt familieoverdragelse for 16 millioner kroner til sin søn, og der er dermed hele 14 millioner kroner tilbage til snold, hvis altså ikke Kølpin-parret har belånt boligen.

Netto-husleje på 146.000 kr.
Liebhaver-mægleren Jan Fog står for salget af den 567 kvadratmeter store villa, og han kan blandt andet reklamere med en 9672 kvadratmeter stor grund, sittinghall med pejs, 100 kvm. stor opholdsstue og et herreværelse.

Derudover er der både påklædningsværelse, tre store børneværelser og 325 kvm. tidligere staldbygning med erhvervsstatus.

Mæglerens forslag til en nettohusleje ligger på 146.000 kroner, hvilket indsnævrer køberkredsen til cremen af erhvervslivet og tre-fire af landets allerheldigste lottovindere.

Da Jes Kølpin, far til Alexander Kølpin, overdrog skødet til sin søn i 2008, kostede villaen 16 millioner kroner, 2,5 millioner kroner under vurderingen. Det skyldes, at handlen hørte under skattelovgivningens familieregel, der gør det muligt for et famliemedlem at sælge en ejendom for op til 15 procent under vurderingen.

Se boligen her

Fik du læst:

Schmeichels gamle luksusvilla til salg igen
Millionprisfald på Mads Skjerns villa
Køb et plejehjem for 2,6 millioner kroner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *