Dick Kaysø sælger denne villa i Hornbæk. Foto: Nybolig

Én million i rabat på Dick Kaysøs villa

Skuespilleren Dick Kaysø, der nok mest er kendt for sin rolle som faderen i Krumme-filmene, har i over et år forsøgt at sælge sin millionvilla i Hornbæk. Men indtil videre uden held.

Derfor har han forsøgt sig med et prisfald på én million kroner, så villaen i Hornbæk tæt på stranden nu koster 9,8 millioner kroner, og lykkes det skuespilleren og hans kone at sælge til prisen, er der formentlig en pæn milliongevinst i sigte – forudsat, at huset ikke er belånt til op over skorstenen.  Huset blev erhvervet ved en familieoverdragelse i 2006 til knap 3,3 millioner kroner, så prisen nu er altså tredoblet gennem de seneste fire år.

Vælger man at købe huset, får man ifølge mægleren en villa, der både er fabelagtigt smuk, er fabelagtig lys og har fabelagtige rum. Ejendommen har været igennem en gennemgribende istandsættelse, fylder 260 kvadratmeter og har en grund på 1260 kvadratmeter.

Der er både balkon og terrasse, og så skulle der ikke være mere end to minutters gågang fra klitterne.

Se boligen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *