Det er på denne idylliske villavej i Trørød, Natasja Crone og hendes kæreste Lasse Sjørslev har købt hus. Foto: Google Street View

Natasja Crone og kæresten køber millionvilla

TV2 News-værten Natasja Crone og hendes kæreste og kollega, Lasse Sjørslev, har købt villa sammen i i Trørød nord for København.

De to journalister betalte i marts 5.082.500 kroner for boligen på Østerlund, der havde været på markedet i 195 dage og var blevet sat ned i pris fire gange inden salget. Den seneste udbudspris lå på 5.395.000 kroner, og dermed har Crone og Sjørslev forhandlet sig frem til en rabat på 312.500 kroner, eller det der svarer til knap seks procent af prisen.

Natasja Crones nye villa ligger ikke mere end fem minutters kørsel fra hendes tidligere hjem i Holte, som hun og hendes tidligere samlever, den forhenværende DR-journalist Claus Letort, sidste år solgte for 7,5 millioner kroner.

Parret forsøgte oprindeligt at sælge den 231 kvadratmeter store seksværelses-villa med både pool og sauna for 12 millioner kroner, men måtte give en klækkelig rabat og endte med at få 7,5 millioner kroner for huset.

Natasja Crone og Lasse Sjørslev har knapt så meget plads at boltre sig på i deres nye, fælles hjem. Her er der blot 130 kvadratmeter bolig fordelt på fire værelser, 55 kvadratmeter kælder og en grund på 1051 kvadratmeter.

Til gengæld er der kun en kort cykeltur til Skodsborg Strand, som ligger ca. halvanden kilometer væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *