Uffe Holm vil have 12.9 milloner kroner for villaen i Holte. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Uffe Holms millionvilla i whiskey-bæltet til salg

Stand up-komikeren Uffe Holm og hans kone Malene har sat deres villa i det fashionable Vejlesø-kvarter i Holte til salg.

33-årige Uffe Holm købte villaen i den københavnske forstad i 2004 for 3.8 millioner kroner og har siden hen moderniseret, udbygget og sat boligen i stand.

Han forventer da også en markant højere pris, end han selv gav. Vil man byde på den 303 kvadratmeter store bolig i to etager med tilhørende kælder, skal man skaffe 12,9 millioner kroner, hvilket er det samme som Aqua-stjernen René Dif kræver for sin luksus-villa i samme nabolag.

For pengene får man blandt andet tre nye badeværelser, køkken/alrum, hall, stor opholdsstue med fløjdøre og to soveværelser med eget badeværelse. Derudover kan man nyde et eventuelt kommende forår udenfor i den 1375 kvadratmeter store have.

Uffe Holm er bedst kendt som stand up-komiker og har flere dvd-udgivelser bag sig. Han har været vært i tv-programmerne ‘Styr på dyr’, ‘Bluff’ og ‘Hul i hovedet på TV3+, ligesom han i en periode var radiovært på The Voice i morgentimerne. Lige nu er han vært på Pokerradio.dk.

I 2008 fik Uffe Holm og hans kone Malene sønnen Carl Gustav.

Se boligen her

Fik du læst:

Natasja Crone og kæresten køber millionvilla

Dronningens slyngveninde sælger lejlighed

Kendis-par sælger gigantvilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *