René Difs Holte-villa ligger ud til Furesø-kanalen. Foto: Estate Mæglerne

Rene Difs Holte-villa i nyt million-prisfald

Aqua-forsangeren René Dif forsøger sig for tredje gang med et prisnedslag for at få solgt luksusvillaen på Dronningholmsvej i Holte.

Interesserede købere kan efter det seneste prisfald på en million kroner nu få den 172 kvadratmeter store villa med privat bådebro, udendørs terrasser og elport for 11,9 millioner kroner.

Det er 2,7 millioner kroner under den oprindelige salgspris, som Aqua-stjernen satte i januar 2009.

Ifølge Estate-mægleren Jesper Nielsen er der tale om en “stilren, minimalistisk drømmebolig på en af Holte mest stille og attraktive adresser”, der – udover adgangen til Furesøkanalen – blandt andet kan byde på en 101 kvadratmeter stor kælder og to stuer og værelser.

Købt for 9,4 millioner kroner
Villaen blev første gang sat til salg den 22. januar 2009 til en pris på 14,6 millioner kroner. En måneds tid senere blev der skåret 700.000 kroner af prisen, men stadig uden at en køber slog til.

Huset blev derfor pillet af markedet den 7. juli samme år, men der gik blot to en halv måned, før den blev sat til salg igen med en reduktion i salgsprisen på en million kroner.

I januar i år valgte René Dif så at skifte ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen ud med Estate-mægleren Jesper Nielsen, som hævede prisen med 50.000 kroner til 12.950.000 kroner, men altså nu har barberet over en million kroner af prisen.

René Dif købte boligen i april 2006 for 9,4 millioner kroner.

Se boligen her

Fik du læst:

Her er de bedste tilbud i jetset-områderne

Natasja Crone og kæresten køber millionvilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *