Knap otte millioner kroner koster Mærsk Mc-Kinney Møllers villa i Charlottenlund. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Mærsks million-villa falder i pris

Der gik 125 dage.

Så mistede hr. Møller tålmodigheden.

Danmarks rigeste mand, Mærsk Mc-Kinney Møller, har gennem fire måneder forsøgt at sælge en af sine millionvillaer i liebhaverforstaden Charlottenlund, men hidtil uden held. Derfor har han nu sænket prisen på huset med 950.000 kroner, så det kan erhverves for  7.950.000 kroner. Det er en kvart million kroner under, hvad han gav for den 153 kvadratmeter store bolig i 2008.

Selvom der står Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller, som hans fulde navn lyder, på tinglysningspapirerne, bor den stenrige skibsreder ikke selv på adressen. Der er dog ikke mere end et ejendomsmægler-stenkast til hans 670 kvadratmeter store luksushjem på Mosehøjvej et par hundrede meter længere væk.

Faktisk er det svært gå en tur i kvarteret uden at støde på en matrikel, der ikke tilhører milliardæren.  Siden han købte hovedgrunden på Mosehøjvej i 1982 har han opkøbt ikke mindre end 15 huse eller grunde i området.

Det sidste af dem, villaen på Lysagervej, er det, han forsøger at sælge nu. Se huset her 

Fik du læst:

Uffe Holm sælger millionvilla

Én million i rabat på Dick Kaysøs villa

Kendis-par sælger gigant-villa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *