Naja Munthes sommerhus ligger i første række til vandet. Foto: Google Street View

Tøjdronning vil af med luksushytte

Selvom modeimperiet Munthe plus Simonsen var tæt på det totale kollaps i 2006, havde i hvert fald en af ejerne stadig en pæn opsparing gemt af vejen i fast ejendom.

Mode-ikonet Naja Munthe købte nemlig sommerhusgrund i Vejby i det nordligste Nordsjælland i 2004 og opførte et nyt hus, som hun nu har sat til salg for knap 13 millioner kroner.

Med 115 kvadratmeter bolig løber kvadratmeterprisen op i astronomiske 112.173 kroner, men så er der også luksus for alle pengene.

Designer-møbler
Foruden den obligatoriske havudsigt, der hører sig til når man bruger millioner på et sommerhus, er huset fuldt møbleret “med møbler der er specielt udvalgt af en af vore kendte designere”, som mægleren udtrykker det.

Der skulle også være plads til at invitere vennerne op til chablis og fjordrejer på terrassen, idet der er to gæsteværelser og et gæstebadeværelse, mens man selv kan dejse om i boligens master bedroom med udsigt over havet, eget badeværelse og udgang til udendørs atrium med brus.

Udsigten over Kattegat kan enten nydes fra den 130 kvadratmeter store terrasse med pejs, fra badestranden, hvorfra der er adgang til via en aflåst adgangssti eller inde fra selve huset, hvor der er frit udsyn til havet gennem store vinduespartier.  Grunden fylder 1.160 kvadratmeter af matriklen ud.

Se boligen her.

Fik du læst:

Aqua-stjerne sænker prisen igen-igen

Camilla Martin fik million-rabat ved huskøb

Brian Laudrup piller villa af nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *