Erik og Margit Brandt har svært ved at få solgt deres luksusvilla i det nordøstlige København. Foto: Blom/semithus.dk

5,9 millioner i rabat på jetset-villa

Modeparret Margit og Erik Brandt må nu for tredje gang ty til en betragtelig prisrabat for at lokke købere til deres luksushjem på Østerbro.

Da de i august 2009 satte huset på Svanevænget til salg, lød deres prisønske på 18,9 millioner kroner, men to måneder senere valgte de at pille huset af de officielle salgslister.

Fem dage senere havde de både skiftet mægler og justeret prisen ned til 16 millioner kroner, men optimismen holdt ikke mere end to måneder, før de barberede yderligere 1,5 millioner kroner af prisen. Og nu forsøger parret sig altså med endnu nedsættelse på halvanden million kroner, så hele herligheden kan fås for 13 millioner kroner.

Dermed er villaen blevet 5,9 millioner kroner mindre værd, eller det der svarer til et fald på 31 procent, på et år.

Åkander og springvand
Huset på Østerbro breder sig ud over hele 314 kvadratmeter, mens kælderen, der fylder 172 kvadratmeter, nogenlunde svarer til boligarealet i et stort parcelhus.

Mægleren fremhæver blandt andet boligens tilbagetrukne placering,  haven med damme, åkander og springvand og villaens loggia – en buegang båret af søjler eller piller – der omfavner ejendommens sydlige del.

I husets stueetage finder man blandt andet en stor spisestue med kig til haven og en hall med stengulv, mens man på første sal har adgang til master bedroom med altan og kig til sundet plus et ekstra soverærelse.

Når den fremtidige køber ankommer til palæet, skal vedkommende gennem en automatisk smedejernslåge og et stort ankomstparti med garageanlæg,

Venner med Jack Nicholson
Margit og Erik Brandt oprettede deres eget designfirma i 1966 og etablerede afdelinger Europa og Asien, men slog først igennem i modebranchen i 70’erne og 80’erne.

Udover anerkendelsen for deres designs inden for bl.a. dametøj, boligtekstil og smykker, tiltrak de sig opmærksomhed gennem venskaber med nogle af tidens allerstørste navne. Bl.a. Rolling Stones-forsangeren Mick Jagger, den nu afdøde kunstner Andy Warhol og skuespilleren Jack Nicholson.

Se luksusvillaen her

Fik du læst:

Her bor A-listen

Landsholdsstjerne sælger københavner-hybel

Aqua-stjerne sænker prisen igen-igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *