Huset på Dronninggårds Allé i Holte er faldet fra 35 millioner kroner til nu 22,5 millioner kroner. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Kæmpe prisfald på Matador-villa

Huset, der blev brugt som Mads Skjern-dynastiets residens i TV-serien Matador, er endnu engang faldet i pris.

Og denne gang er der tale om et af de største kontante prisfald på det danske boligmarked.

Da sælgeren første gang justerede prisen nedad på villaen i Holte nord for København, var rabatten på tre millioner kroner, men nu er der blevet barberet yderligere 9,5 millioner kroner af prisen. Altså en samlet rabat på 12,5 millioner kroner.

Trods det voldsomme nedslag skal en evt. køber stadig findes i den velhavende del af befolkningen, eftersom den nuværende pris på 22,5 millioner kroner kræver en månedlig nettohusleje på ca. 127.000 kroner.

For pengene får man så residens på en af Danmarks mest mondæne adresser, Dronninggårds Allé, hvorfra man kan nyde udsigten over Furesøen fra den 435 kvadratmeter store bolig eller fra grunden på 13.000 kvadratmeter.

Vil man dyrke motion, kan det gøres på den private tennisbane, mens selskaberne kan afholdes i gildesalen i kælderen på 200 kvadratmeter, som selvfølgelig har sin egen vinafdeling.

I stuen er der blandt andet adgang til entre med gæstetoilet og en stor sittinghall med pejs og en udsigtshavestue, der er tegnet af Arne Jacobsen.

Første sal byder på master bedroom med altan, fire store soveværelser samt trappe til loft med stor altan.

Se villaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *