Karen Ellemanns villa i Vedbæk har været til salg i over to år. Foto: Blom/semithus.dk

Ellemann hænger på Vedbæk-villa

Miljøminister Karen Ellemann er ligesom mange andre danskere blevet fanget af nedturen på boligmarkedet.

I to år og to måneder har hun og hendes eksmand forsøgt at sælge deres fælles villa i Vedbæk nord for København, men selv om prisen er sat ned seks gange med en samlet rabat på 1,8 millioner kroner, har ingen købere meldt sig med et tilfredsstillende bud på huset.

Det har nu fået miljøministeren til at fyre EDC-mægleren, lade Place2Live stå for salget og barbere yderligere 100.000 af prisen.

Ellemanns hus har ellers både solterrasse, swimmingpool, fitnessafdeling og 266 kvadratmeter bolig at spankulere rundt i.

Mægleren lægger derudover vægt på det moderne køkken med terrasso-top, det separate grovkøkken og badeværelserne, der er med kar og gæstetoilet.

Ærgerligt tidspunkt
Huset blev sat til salg på et meget uheldigt tidspunkt i juni 2008, et par måneder inden priserne for alvor begyndte at piske nedad og boligmarkedet frøs fuldstændig til.

Det fremgår med al tydelighed af prisnedsættelserne.

Oprindeligt kostede huset i den københavnske velhaverforstad 7,3 millioner kr., men i de kommende to år blev prisen først sænket med 300.000 kr., så 750.000 kr., dernæst  375.000 kr. og endelig 100.000 kr. i oktober 2009.

Da Place2live overtog salget i september 2010 var villaen blevet yderligere 150.000 kr. billigere, men Karen Ellemann valgte alligevel samme dag, som huset kom på markedet igen, at pille 100.000 kr. ekstra af prisen.

Villaen kan nu købes for 5,5 millioner kroner.

Se den her

Fik du læst:

Thomas Kahlenberg giver dig 150.000 kr. i rabat

Dif dropper salg

5,9 millioner kroner i rabat på jetset-villa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *