Der er udsigt til Thorvaldsens museum og Christiansborg fra modeeksperten Uffe Buchards lejlighed. Foto: Google Street View

Modeboss sætter københavner-hybel til salg

Modeekspert og -direktør Uffe Buchard er på udkig efter en ny bolig.

TV-kendissen har netop valgt at sætte sin 99 kvadratmeter store lejlighed i det indre København til salg for 4,5 millioner kroner, og det bliver dermed anden gang inden for et par år, at Buchard skal finde et nyt sted at udtænke modeidéer.

Det er nemlig ikke mere end 15 måneder siden, han solgte sin lejlighed i Lille Strandstræde og købte den nye bolig i Nybrogade, hvorfra der blandt andet er udsigt til Thorvaldsens museum, Christiansborg og Holmens Kanal.

Lejligheden byder på entré med to indbyggede skabe, to stuer ensuite, porcelænsbrændeovn og stort soveværelse mod gården, mens badeværelset er i cremehvid mosaik med brus og vinduesparti.

Mægleren fremhæver desuden kvarterets mange restauranter og barer og konstaterer, at ‘det pulserende liv er lige uden for døren’.

Modeekspert
43-årige Uffe Buchard har siden 1997 stået i spidsen for brandingvirksomheden Style Counsel sammen med Kim Grenaa og Jacob Petersen. De senere år har virksomheden også udgivet modemagasinet Dansk.

Han er kendt i den bredere offentlighed som modeekspert ved større begivenheder og har desuden været moderedaktør på Jyllands-Posten og Eurowoman.

Se Buchards lejlighed her

Fik du læst:

Dif dropper salg

Så fedt boede Michael laudrup

Oprah-favorit samler støv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *