Frank Hvam bor i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Foto: Google Street View

Frank Hvam sænker prisen med 400.000 kroner

I 180 dage har Klovn-stjernen Frank Hvam forsøgt at sælge sin lejlighed.

Hidtil uden held.

Nu forsøger komikeren sig for anden gang med en prisnedsættelse i håbet om at lokke købere til sin bolig, der ligger på Rewentlowsgade, tæt på Hovedbanegården i København.

Frank Hvam satte lejligheden til salg i april i år, og allerede efter to måneder valgte han sænke prisen fra 3.795.000 kroner til 3.598.000 kroner, altså et nedslag på godt 200.000 kroner.

Nu har han så hugget yderligere 200.000 kroner af prisen, så interesserede købere kan erhverve boligen for 3.398.000 kroner.

Parisisk boulevard
Lejligheden har fem værelser,  breder sig ud over 142 kvadratmeter og kan deruodver byde på altan og gårdhave.

Ifølge mægleren kommer man til at bo i den allermest hippe del af København, der sågar har sin egen “parisiske boulevard” på Halmtorvet og en summen af hyggeligt liv på de omkringliggende gader.

Området, der i øvrigt også summer af liv via horder af afrikanske prostituerede, stiknarkomaner og narkohandlere,  ligger ifølge mægleren i kort afstand af Rådhuspladsen, Strøget, søerne (med lidt god vilje) og DGi-byen, foruden Hovedbanegården, som man kan beundre fra lejlighedens vinduer.

Stuk, stuk, stuk
Boligen er indrettet med hvidpigmenteret plankegulv, der er højt til loftet og lejligheden indeholder blandt andet tre opholdsstuer og et børne- eller arbejdsværelse.

Frank Hvam har haft snedkere til at bygge køkken/alrummet, der kaldes lejlighedens mest centrale rum og blandt andet kan byde på en skorsten midt i rummet, som alle elementerne er bygget rundt om.

Fik du læst:

Mærsks topboss sælger luksusvilla

Modeboss sælger københavner-hybel

Thomas Kahlenberg giverr dig 150.000 kr. i rabat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *