Det kostede køberen 5,3 mio. kr. at anskaffe sig Waage Sandøs lejlighed. Foto: Google Street View

“Kaj Holger” scorede 3,8 mio. kr. på bolighandel

Waage Sandø, bedst kendt for sin rolle som fabriksdirektør Kaj Holger i Krøniken og aktuel med selvbiografien Et ekstremt lykkeligt liv, fik en ganske hæderlig pris for sin lejlighed i København, da han solgte den i juni.

For mens en stor del af lejlighedssælgerne må give pæne afslag, når prisen skal forhandles, nøjedes skuespilleren og hans kone Pia Jondal med at give 150.000 kroner i rabat på deres lejlighed, der var udbudt til 5.450.000 kroner og blev solgt for 5,3 millioner kroner.

Det svarer til en rabat på 2,8 procent, hvor lejligheder på Østerbro i 2010 ellers er blevet solgt med knap fem procents afslag i prisen.

Desuden kunne Sandø og hans kone formentlig putte en pæn milliongevinst i lommen i forbindelse med handlen.

Lejligheden købte de i 2001 for 1.455.000 kroner, og forudsat at boligen ikke var belånt, kunne parret altså skrabe en gevinst på ca. 3,8 millioner kroner.

For pengene har køberen fået 172 kvadratmeter bolig med udsigt til Fælledparken, og tre store lyse stuer og et stort soveværelse – alle med plankegulve og stuk.

Mange affærer
Waage Sandø har udover rollen i Krøniken medvirket i DRs dramaserie Rejseholdet og i adskillige film og teaterstykker. Han desuden siddet i chefstolen på Det Danske Teater i en længere årrække.

Skuespilleren har været i vælten i pressen i den seneste tid i forbindelse med selvbigrafien “Et ekstremt lykkeligt liv”, hvor han blandt andet fortæller åbenhjertigt om sine mange affærer i løbet af sit liv.

Se den gamle salgsopstilling her

Fik du læst:

Modeboss sælger københavner-hybel

Frank Hvam sænker prisen med 400.000 kroner

Mærsks topboss sælger luksusvilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *