Brian Laudrup måtte give et stort afslag i prisen for at komme af med sin luksusvilla på Rungsted Strandvej. Foto: Google Street View

Brian Laudrup gav 11,5 mio. kr. i rabat på luksuspalæ

Efter et mere end to år langt og broget salgsforløb fik den tidligere fodboldstjerne Brian Laudrup endelig solgt sin luksusvilla i Rungsted i juni.

Og nu viser de nyligt offentliggjorte tinglysningsdata, at det i sandhed kunne betale sig for køberne at se tiden an, før de bød på boligen.

Huset blev nemlig oprindeligt sat til salg i 2008 for en pris på 27,5 mio. kr., og først efter fem mæglerskift og fire prisnedsættelser dukkede en køber op.

På det tidspunkt var udbudsprisen faldet til 17,9 mio. kr., men det lykkedes alligevel den kommende ejer at forhandle prisen yderligere 1,9 mio. kr. ned, så villaen endte med at blive solgt for 16 mio. kr.. Altså en samlet rabat på 11,5 mio. kr.

Tjener godt på boligen
Den nye ejer har fået 302 kvadrameter bolig med udsigt over Øresund og sandstrand for enden af haven. Matriklen, der har adresse på Rungsted Strandvej, kan desuden byde på en elbetjent port, som fører til et ankomstparti med plads til 5-6 biler samt carport og garage og udhus.

I huset er der panoramaudsigt over Øresund og bevæger man sig ud på den 1350 kvm. store grund, kan man nyde sommerdagene fra flere forskellige terrasser.

Laudrup er dog næppe gået søvnløs i seng efter handlen. Da han købte boligen nogle måneder efter EM-triumfen i 1992, betalte han blot tre mio. kr. for huset.

Se den gamle salgsopstilling her

Fik du læst:

Så stor er boligrabatten i din kommune

“Kaj Holger” scorede 3,8 mio. kr. på bolighandel

Kæmpe prisfald på Peter von Scholtens villa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *