Remee måtte vente et godt stykke tid, før der dukkede en køber op til hans hus på Frederiksberg. Foto: Martin Sylvest Andersen

Remee har solgt sin luksusvilla

Så kom pop-produceren Remee endelig af med sin luksusvilla på det indre Frederiksberg.

Det bekræfter ejendomsmægleren bag salget, Siesbye Kapsch, over for Boliga.

Den 36-årige musiker satte villaen til salg april sidste år til en pris på 13,75 millioner kroner, men han måtte altså vente godt ni måneder, før en køber dukkede op til den 260 kvadratmeter store villa.

Solgte til sig selv
Det er i øvrigt ikke første gang, Remee sælger sin villa.

Sidste gang han forsøgte, gik det dog betydeligt nemmere, ligesom forhandlingen om den endelige pris hurtigt var overstået.

Køberen var nemlig hans eget selskab, Remee Songs ApS, der betalte 13,9 mio. kr. for ejendommen, som han selv havde købt for 5,45 mio. kr. i 2004.

Dermed kunne sangskriveren putte en enorm fortjeneste i lommen, mens det til gengæld er mere end tvivlsomt, om det også er tilfældet i forbindelse med det seneste salg.

Udbudsprisen var sat til 13,75 mio. kr.  – altså 150.000 kr. under den oprindelige købspris – og på det nuværende marked er det mere reglen end undtagelsen, at der høvles mindst fem procent af prisen i forhandlingssituationen, ikke mindst på villaer i luksusklassen.

Skrantende økonomi
Murstensvillaen indeholder blandt andet otte værelser, en stor havestue, masterbedroom med walk-inn closet, sydvendt terrasse og en kælder med fuld ståhøjde samt flere anvendelige rum, der f.eks. kan bruges som fitnesrum.

Remee – med det borgerlige navn Mikkel Sigvardt – har tidligere fortalt, at han sælger huset på grund af sin skrantende økonomi.

Se den gamle salgsopstilling her

Fik du læst:

Her er de dyreste villaer i din landsdel

Boligmarkedets tabere og vindere i 2010

Vild handel: Bankboss købte eget palæ for 60 mio. kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *