Peter Mogensens villa ligger klos op ad skoven. Foto: semithus.dk og Blom

Stor rabat på TV-kendis’ luksusvilla

Politikens politiske kommentator, Peter Mogensen, slår nu en halv million af prisen på sin og ekskonens luksusvilla i Gentofte.

Boligen blev sat til salg i september for 10 mio. kr., men nu prisen faldet til 9,495 mio. kr. efter fire en halv måned uden et acceptabelt bud på ejendommen.

Peter Mogensen, der nok mest er kendt som den ene del af makkerparret Mogens & Christiansen på TV2 News og sit forhold til TV2-darlingen Cecilie Frøkjær, købte boligen med sin tidligere kone i marts 2002, og dengang betalte parret 3,7 mio. kroner for den 195 kvadratmeter store villa.

Hvis der ikke er optaget yderligere lån i ejendommen, kan parret altså se frem til en ganske stor milliongevinst, ligesom der skulle være rum til at forhandle om prisen.

Med en kvadratmeterpris på over 48.000 kroner befinder villaen sig højt i forhold til andre villaer i Gentofte Kommune, hvor en kvadratmeter er udbudt til gennemsnitligt 43.000 kroner.

Her er det dog værd at bemærke, at der hører kælder med til ejendommen, hvilket er med til at hæve prisen på huset.

Au pair i kælderen
Hører du til blandt dem, der kan låne et større millionbleøb i banken, kan du se frem til en klassisk funkisvilla med direkte adgang til Ermelunden.

Ejendommen er bygget i 1933, har sildebensparketgulve i stueetagen og plankegulve på 1. sal og desuden flere træterrasser med udsigt til skoven kan nydes.

Huset er på 283 kvadratmeter og indeholder seks værelser, mens grunden breder sig ud over 1.380 kvadratmeter.

I kælderen er ifølge mægleren bl.a. plads til en au pair-pige, som dog ikke må sove der.

Det var alt fra Mogensen…

Se Gentofte-villaen her

Fik du læst:

Stor millionrabat på Mads Vangsøs sommerhus

Karsten Ree sælger hus og grund for 43 mio. kr.

Top 10: De største villahandler i 2010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *