Kølpins villa var sat til salg for 29,5 millioner kroner. Foto: lutzau.dk

Kølpin og Zobel har solgt millionvillaen

Alexander Kølpin og hans hustru, Sarah Zobel Kølpin, har omsider fundet en køber til deres luksusbolig i Rungsted nord for København.

Parrets mægler, Kristian Lützau, bekræfter, at den 567 kvadratmeter store villa efter mere end ni måneder på markedet er blevet solgt.

Salgsprisen og køberens navn ønsker mægleren ikke at oplyse om, men der hersker ingen tvivl om, at vedkommende har godt med guld på kistebunden.

Blandt de 20 dyreste
Villaen var udbudt til 29,5 millioner kroner og lå dermed på listen over de 20 dyreste villaer til salg i Danmark, og selv om det er lykkedes køberen at få talt Kølpin ned i pris, vil handlen efter alt at dømme blive en af de største i år.

Kølpin satte villen til salg i april 2010 hos kendismægleren Jan Fog, men i september skiftede han Fog ud med Kristian Lützau, der efter knap et halvt år fandt en køber til boligen.

Købt for 16 mio. kr.
Alexander Kølpin købte villaen i Rungsted af sin far, Jes Kølpin, i 2008 for 16 millioner kroner ved en familieoverdragelse. Det var 2,5 millioner kroner under den offentlige vurdering, men i overensstemmelse med skattelovgivningens familieregel, der gør det muligt for et familiemedlem at sælge en ejendom for op til 15 procent under vurderingen.

Kølpins og Zobels nu tidligere ejendom breder sig ud over 567 kvadratmeter og har en 9.672 kvadratmeter stor grund. Inde i huset er der blandt andet en sittinghall med pejs, en 100 kvm. stor opholdsstue og et herreværelse. Derudover findes der både påklædningsværelse, tre store børneværelser og 325 kvm. tidligere staldbygning med erhvervsstatus.

Se den gamle salgsopstilling her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *