Thomas Gravesen har købt penthouse-lejligheden i "Den Hvide Facet". Foto: Anders Kristensen

Thomas Gravesen køber lejlighed for 14 mio. kr.

Thomas Gravesen har ført en stille tilværelse, siden han i 2009 afsluttede karrieren som fodboldspiller, men på ejendomsmarkedet har han fortsat store armbevægelser.

Nye tal fra tinglysningen viser, at han i august 2010 gravede dybt i posen med fodboldmillioner og betalte 14 millioner kroner for en penthouselejlighed i det eksklusive beboelsesområde “Den hvide facet” i Vejle.

Ejendomskomplekset er med 17 etager fordelt over 56 meter den højeste bygning i Vejle, og bysbarnet Thomas Gravesen har valgt at erhverve lejligheden øverst oppe, hvorfra der blandt andet er adgang til tagterrasse og udsigt over Vejle Fjord.

Kan se sit hus
Boligen har ikke været udbudt via internettet, men ifølge BBR-registret er der tale om en lejlighed på 242 kvadratmeter fordelt på tre værelser.

Der er tunnel til parkeringskælder, dørtelefon ved indgangen og to elevatorer og det tager ikke mere end en håndfuld minutter for Gravesen at nå ned til fjorden, der ligger 100 meter væk.

Eks-fodboldspilleren kan på en god, klar solskinsdag formentlig få øje på sit hus, der ligger godt ni kilometer mod øst i Daugaard, hvor han for 10 mio. kr. købte grund og byggede en villa i juni 2008.

Trak stikket ud
Thomas Gravesen nåede i sin aktive fodboldkarriere at spille 66 kampe for A-landsholdet og repræsenterede klubber som Hamburger SV, Everton, Real Madrid og Glasgow Celtic.

Han stoppede på landsholdet i 2006 og trak stikket helt ud til såvel fodboldkarriere som presse i 2009.

Se luftfoto af boligen her

Fik du læst:

Casper og Iben sælger hytten

Klaus Rifbjerg sælger mondæn herskabslejlighed

Her bor Danmarks milliardærer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *