Håndboldspilleren Joachim Boldsen havde ikke held med at sælge sit sommerhus i 2008. Nu forsøger han igen.

Millionrabat på Joachim Boldsens sommerhus

Håndbold-stjernen Joachim Boldsen forsøger sig nu for anden gang med et salg af luksus-sommerhuset i nordsjællandske Hornbæk.

Huset var også på markedet var i sommeren 2008 – året hvor boligmarkedet for alvor kom under pres – og det lykkedes da heller mægleren Brix Westergaard at få solgt ejendommen, der var udbudt til 5,5 mio. kr. og lå på markedet over et år, før Joachim Boldsen og hans kone Nancy droppede salget.

Boligen er denne gang udbudt hos Nybolig til til en markant lavere pris på 3,2 mio. kr., men trods det heftige prisnedslag står parret formentlig stadig til at score en gevinst.

Huset købte de nemlig i 2003 for 1,4 mio. kr..

Lange udsigter
Boldsen skal dog næppe regne med et hurtigt salg.

Markedet for sommerhuse er ikke for alvor kommet op i omdrejninger endnu, og det tager betydeligt længere tid at sælge sommerboliger end andre hustyper.

Desuden bliver der i langt de fleste tilfælde givet store rabatter, når købsaftalen underskrives.

Boligas seneste statistikker viser, at der i Helsingør Kommune – hvor Joachim Boldsens sommerhus ligger – gennemsnitligt bliver givet lige under 10 procent i rabat, når sælger og køber skal enes om prisen.

Pyramidevindue
Skulle man være interesseret i boligen, fremhæver mægleren blandt andet gårdhaven og gåafstanden til badestranden som særligt attraktive sider ved det 106 kvadratmeter store hus.

Boligen er indrettet med store rum og en loftkonstruktion med pyramidevindue i stuen og har desuden hall, stort gæsteværelse og brusebadeværelse med gulvvarme.

Fra stuen er der udgang til en stor terrasse samt adgang til køkken/alrum, mens der ligger et ekstra værelse i den ombyggede garage, som dog ikke er blevet godkendt af myndighederne.

Se sommerhuset her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *