Frank Hvam betalte 6,9 mio. kr. for denne luksusvilla i Lyngby nord for København. Foto: semithus.dk og Blom

Frank Hvam køber millionvilla i Lyngby

Klovn-makkerparret Casper Christensen og Frank Hvam er på vej i hver deres retning.

I hvert fald geografisk.

Mens Casper Christensen netop har droppet forstadslivet til fordel for hovedstaden, har Frank Hvam valgt at veksle det hektiske byliv med en mere stilfærdig tilværelse i området nord for København.

Den 40-årige komiker fik i november solgt sin femværelses lejlighed ved Hovedbanegården, og i stedet har han og kæresten Anja Farsig nu slået sig ned i en luksusvilla i Lyngby 10 km. nord for København.

Begge handler er tinglyst for nyligt, og de nøgne tal viser, at Frank Hvam både både kan være en eftergivende sælger og en hård forhandler.

Lejligheden på Reventlowsgade var sat til salg for 3.795.000 kr., men blev over to omgange sat ned i pris til senest 3.398.000 kr., og køberen fik forhandlet Klovn-stjernen yderligere 48.000 kr. ned, så salgsprisen endte på 3.350.000 kr.

Da Frank Hvam gik på boligindkøb i Lyngby, fik han til gengæld forhandlet sælgeren af luksusvillaen ned fra 7,4 mio. kr. til 6,9 mio. kr., dvs. et samlet nedslag på en halv million kr.

Tæt på sø
Villaen i Lyngby er ifølge den gamle salgsannonce en flot og charmerende ejendom tæt på Lyngby Sø i et af byens mest eftertragtede kvarterer.

Huset, der breder sig ud over 173 kvadratmeter, byder blandt andet på en stor spisestue med adgang til udestue samt endnu en stue, der vender ud mod søen.

På 1. sal ligger der et lyst badeværelse med badekar og et soveværelse.

I den 87 kvadratmeter store kælder er der to værelser med hver deres dør til haven og udsigt til søen, mens Frank Hvam og hans kone kan nyde det kommende forår på den 2.400 kvadratmeter store grund.

Se luftfoto af Frank Hvams nye luksusbolig her

Fik du læst:

Casper og Iben har solgt villaen

Henriette Kjær sælger millionvillaen

Rolf Sørensens kæmpevilla til salg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *