Keld og Hilda vil have syv millioner kroner for villaen i Holte. Foto: semithus.dk og Blom

Keld og Hilda flytter efter 24 år i Holte

Efter 24 år som beboere på Højbjerg Vang i Holte er Keld og Hilda Heick på vej væk fra området.

I weekenden satte de deres 177 kvadratmeter store parcelhus til salg for syv millioner kroner, og dermed er der åbent for, at parret kan flytte permanent til Sydverige, hvor de påbegyndte byggeriet af en villa sidste år for at være nærmere datteren Annette og børnebørnene.

Boligens pris på syv millioner er i den høje ende for vejen, hvor den højeste salgspris inden for de seneste fem år er på 6,3 mio. kr.

Tæt på natur
Skulle man være interesseret i villaen, lokker salgsannoncen blandt andet med beliggenheden tæt på grønne områder, søer og Søllerød Golfklubs baner, mens der kun er få hundrede meter til skole og institutioner.

Selve boligen bliver betegnet som en eksklusiv etplansvilla opført i Fanø-tegl og med relativt nyt køkken og badeværelse.

Huset indeholder syv værelser, deriblandt soveværelse med walk-in closet opholdsstue med karnap og brandeovn og spisekøkken med karnap, mens der er god plads i den 60 kvadratmeter store kælder.

Måske hurtigt salg
Selvom prisen på villaen ligger i den høje ende, er mulighederne for at få den solgt ganske god, da Rudersdal Kommune, hvor huset ligger, er højt placeret i Boligas statistikker over, hvor hurtigt man kan forvente at få solgt sin villa.

Følger kendis-parrets hussalg det generelle billede i kommunen, kan de regne med at have fundet en køber inden for fire en halv måned.

Se huset her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *