Janni Kjær har barberet 300.000 kr. af udbudsprisen på villaen i Hørsholm. Foto: Keld Navntoft

Janni Kjær-villa på tilbud

Den tidligere charter-dronning Janni Kjær sænker nu prisen for at lokke købere til sin luksusbolig i nordsjællandske Hørsholm.

48-årige Janni Kjær satte villaen til salg i november 2010, men pillede den af markedet knapt to måneder senere.

1. januar forsøgte hun sig igen med Mette Lykken Bolig som mægler, men uden at mæglerskiftet har ført til et salg af boligen, og nu har hun valgt at barbere 300.000 kr. af prisen for at få en køber til at slå til.

32.000 om måneden
Trods rabatten henvender villaen sig kun til det segment af befolkningen, som allerede befinder sig milevidt fra topskattegrænsen.

Boligen er udbudt til 5,9 mio. kr., og ifølge mæglerens regnestykke skal en køber lægge omkring 32.000 kroner netto om måneden i afdrag.

Stråtækt villa
Der er ifølge salgsopstillingen tale om en stråtækt villa med en stor grund og omgivet af skov og marker i rigmandsenklaven Sandbjerg.

Huset indeholder blandt andet en hovedindgang med dobbelte døre til en rummelig forstue, gæstetoilet, stor opholdsstue og køkken/alrumkøkken/alrum og adgang til 1.-sal med flere værelser.

Køberen af huset kommer til at dele vej med F.L. Schmidt-milliardæren Christian Kjær og eks-cykelrytteren Rolf Sørensen.

Sidstnævnte har også sit hus til salg i øjeblikket.

Se Janni Kjærs hus her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *