Kenneth Plummer vil have knap 10 mio. kr. for sin ejendom i Værløse. Foto: semithus.dk og Blom

Ny pris på Plummers luksusvilla

Værløse nord for København mister formentlig snart endnu en kendis.

Først flyttede Casper Christensen og Iben Hjejle fra den københavnske forstad, og nu gør tidligere generaldirektør i DR Kenneth Plummer et ihærdigt forsøg på at komme af med sin luksusvilla i byen.

Plummers luksusvilla med navnet ‘Højsdal’ blev sat til salg i midten af februar for 10.750.000 kr., men her et par måneder senere har han valgt at høvle 775.000 kroner af prisen, så huset nu kan købes for 9.975.000 kroner.

Trods prisnedslaget har den tidligere generaldirektør i DR formentlig udsigt til en ganske pæn gevinst ved et salg, hvis han altså kan få en køber til at betale udbudsprisen.

Boligen købte han i 2009 for 3.150.000 kroner og har dermed udsigt til et overskud i millionklassen, under forudsætning af, at huset ikke er belånt op til skorstenen.

Tivoli
Ejendomsmægleren kalder villaen i Værløse for en ejendom fra en svunden tid, hvor man havde overskud til fordybelse og forkælelse for byggeriet.

En kommende køber kan blandt andet glæde sig til udsigt mod skoven og mulighed for at nyde fyrværkeriet i Tivoli på en stjerneklar aften, lyder det i salgsopstillingen.

Der er god plads i husets 265 kvadratmeter, som ifølge mægleren ikke er helt retvisende for boligens reelle størrelse, da hverken 2. sal og underetagen ikke er registreret til beboelse.

Kenneth Plummer trådte tilbage som DR’s generaldirektør i i efteråret 2010, efter han havde tilbudt en journalist fortrolige oplysninger mod at han undlod at skrive om private forhold.

Se villaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *