Tina Dickow vil have 4,3 mio. kr. for sin lejlighed i Holsteinsgade på Østerbro. Foto: Google Street View

Tina Dickow sælger københavner-hybel

En af Danmarks mest populære sangerinder, 33-årige Tina Dickow, forsøger nu at komme af med sin kæmpelejlighed på Østerbro i København.

Boligen med tilhørende kælder har Dickow sat til salg for den nette sum af 4,3 mio. kr., og det betyder, at en eventuel køber skal lægge over 31.000 kr. pr. kvadratmeter.

For pengene får man 136 kvadratmeter bolig nær det afdæmpede og brostensbelagte Willemoesgade-kvarter med Sushi-restauranter, specialbutikker og  fister løgsovs-værtshuset Livjægerkroen klos op ad hinanden.

Lejligheden kan blandt andet byde på badeværelse med flisegulv, stort soveværelse, spisestue og opholdsstue med nedgang til kælderen, der består af tre værelser og indeholder et badeværelse med kar.

Vil man have svigerforældrene på besøg, vil de ifølge mægleren blive mødt af en præsentabel hovedtrappe, og de kan nyde kaffe og kage i den nyrenoverede gård.

Udsigt til gevinst
Tina Dickow købte lejligheden i 2009 for 3.347.500 kr., og hun har således udsigt til en pæn gevinst, hvis en kommende køber altså er med på at betale udbudsprisen, der ligger ca. en million kroner højere.

Københavns  lejlighedssælgere har første kvartal af 2011  givet omkring fem procents rabat på prisen, når købsaftalen skulle underskrives, og holder det tal stik, skal Tina Dickow regne med at give 215.000 kr. i nedslag.

Tina Dickow har gennem 2011 turneret i USA, England og Tyskland og kan opleves på de danske sommerscener fra maj og frem til slutningen af august.

Se lejligheden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *