Tomas Villums og Maria Montells villa ligger i Skovshoved. Foto: semithus.dk og Blom

Maria Montell og Tomas Villum vil af med strandvejs-villaen

Har du 7,3 mio. kr. på opsparingskontoen?

Så har du råd til købe den luksusvilla, som filminstruktøren Tomas Villum Jensen og hans kone, sangerinden Maria Montell, har sat til salg i Skovshoved nord for København.

Tomas Villum flyttede fra København til Skovshoved i 2004 efter at have betalt 3,5 mio. kr. for ejendommen, og  senere fik han følgeskab Maria Montell, som har boet der de seneste seks år.

Området er en lille eksklusiv enklave, som er kilet ind mellem Charlottenlund og Klampenborg, og er kendt for sin  blanding af imposante palæer og gamle, charmerende fiskerhuse, hvoraf  Tomas Villum Jensen hus hører til sidstnævnte kategori.

Villaen er bygget i 1883, byder på 105 kvadratmeter bolig, en lille have på 220 kvadratmeter, et solrigt terrasseanlæg og har gennemgået en total restaurering.

Nidkære naboer
Thomas Villum Jensen er  bedst kendt for sine roller i ‘Drengene fra Skt. Petri’ og ‘I Kina spiser de hunde’, men har i de senere år befundet sig bag kameraet som instruktør i bl.a. ‘Kærlighed ved første hik’ og ‘Solkongen’.

Hans kone, Maria Montell, er nok bedst kendt i offentligheden for sin karriere som popsangerinde og forholdet til Kronprins Frederik i årene omkring årtusindeskiftet.

I dag laver hun stadig musik fra tid til anden og har desuden udgivet to børnebøger.

Parret blev forældre til deres tredje barn i september 2010.

Se strandvejsvillaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *