Nils Smedegaard Andersens bolig er på over 400 kvadratmeter. Foto: semithus.dk/blom

Mærsk-boss høvler millioner af pragtpalæ

A. P. Møller-mottoet “rettidig omhu” handler på jævnt dansk om at imødegå udfordringer og problemer, inden det er for sent.

Måske er det med salig reder Arnold Peter Møllers ord i baghovedet, at Mærsk-koncernens topchef Nils Smedegaard Andersen har valgt at sætte prisen på sit pragtpalæ i Vedbæk en håndfuld millioner ned.

Mærsk-chefen ejer i øjeblikket mindst én villa for meget, efter han i november 2010 betalte over 45 mio. kr. for en luksusbolig i Rungsted, uden først at have solgt sit hjem i Vedbæk.

Og nu er Nils Smedegaard tilsyneladende blevet en anelse utålmodig.

Prisen på det 402 kvadratmeter store palæ i Vedbæk er nemlig blevet sænket med to millioner kroner, så man nu kan nøjes med at slippe 21 mio. kr. for huset.

Fiat Panda hver måned
Men inden du render liebhavermægler Ivan Eltoft Nielsen på dørene, skal du lige overveje, om du kan finde pengene til afdragene.

Den månedlige betaling løber nemlig op i 108.000 kr. netto pr. måned, hvilket svarer til, at man køber en splinterny Fiat Panda Dynamic hver eneste måned i de næste 30 år.

For pengene får du en have på over 3000 kvadratmeter med tilhørende fredet gravhøj, og der er adgang til badebro.

I selve huset kan du traske rundt i strømpesokker på de amerikanske askeplankegulve og bevæge dig ind i en højloftet hall, pejsestueen, opholdsstueen eller havestuen.

På første sal er der blandt andet tre børneværelser og et master bedroom med garderobe og fitnessrum.

Se Nils Smedegaard Andersens luksusbolig her

Fik du læst:

Tina Dickow sælger københavner-hybel

Maria Montell og Tomas Villum sælger strandvejsvillaen

Ny pris på Plummers luksusvilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *