Jesper Grønkjær vil have 8,5 mio. kr. for villaen. Foto: semithus.dk og Blom

Jesper Grønkjærs millionvilla til salg

Den seneste måned har budt på store omvæltninger for eks-fodboldspilleren Jesper Grønkjær.

I maj stoppede han sin aktive karriere i FC København, og onsdag satte han sin millionvilla i Gentofte til salg for en pris på 8,5 mio. kr.

Jesper Grønkjær købte huset i forbindelse med sit skifte fra den tyske klub VfB Stuttgart til hovedstadsklubben i 2006 og måtte betale 9,3 mio. kr. for herligheden på det dengang ophedede boligmarked.

Udsigt til tab
Med en udbudspris på 8,5 mio. kr. er der næppe udsigt til, at Grønkjær kommer til at tjene på salget, navnligt hvis man tager det gennemsnitlige prisnedslag i Gentofte Kommune med i beregningen.

Villasælgere i den nordlige københavner-forstad har ifølge Boligas seneste tal måttet barbere gennemsnitligt 7,1 procent af prisen i forbindelse med den endelige prisforhandling.

Holder den statistik i Jesper Grønkjærs tilfælde, kan han regne med at sælge huset for ca. 7,9 mio. kr. – altså 1,4 mio. kr. under, hvad han selv købte boligen for.

Til kræsne liebhavere
Ifølge Danbolig, der står for salget af boligen, henvender huset sig til den kræsne liebhaver og er gennemrenoveret med sans for detaljer og kvalitet.

Boligen indeholder seks værelser, som fordeler sig på 152 kvadratmeter, mens grunden breder sig ud over 678 kvadratmeter og kælderen fylder 85 kvadratmeter.

Jesper Grønkjær ejer foruden villaen i Gentofte en ejerlejlighed i Aalborg og et sommerhus i Billund ved Lalandia.

Se luksusvillaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *