Camilla Martin og hendes mand Lars Nygaard har droppet at bygge et nyt hus på grunden i Holte. Foto: semithus.dk og Blom

Camilla Martin vil score kassen på hus-salg

Én million skattefri kroner lige ned i lommen.

TV3-værten Camilla Martin og hendes mand, Lars Nygaard, kan se frem til at fylde lommerne med knitrende tusindekronesedler, hvis de får solgt det hus og den grund, som de købte for blot 13 måneder siden på Kollemosevej i Holte.

Parret erhvervede parcellen for 2.966.000 kroner i april sidste år, efter at have forhandlet sælgerne ned fra 3,9 mio. kr.

Altså en kontant rabat på godt og vel en million kroner.

Og ræsonnementet hos parret er tilsyneladende, at de gjorde en rigtig god handel, for nu er udbudsprisen sat til 3.995.000 kroner, dvs. ca. 100.000 kroner over det priskrav, som de selv blev mødt med for 13 måneder siden, og godt en million kroner mere, end hvad de endte med at betale.

Ville rive huset ned
Camilla Martin og Lars Nygaard har blandt andet benyttet tiden efter boligkøbet til at skaffe en nedrivningstilladelse til det 126 kvadratmeter store hus, som står på grunden.

Et skridt, der ifølge et interview med Billedbladet i juli sidste år, blev taget med henblik på at bygge et splinternyt hus på grunden.

Salgsopstillingen nævner da også, at der er indhentet tilladelse til at opføre et etplanshus på 225 kvadratmeter.

Men det bliver altså de nye ejere, der skal stå for opførelsen.

Se hus og grund her  

Fik du læst:

Jesper Grønkjær sælger millionvilla

Birthe Neumann sælger luksushus

Pressede kendisser slår millioner af priserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *