Henrik Larsen kræver 6,8 mio. kr. for sin Vedbæk-villa. Foto: semithus.dk og Blom

EM-helt sælger millionvilla

Først flyttede Michael Laudrup til udlandet, så droppede landsholdet træningsbanerne, og nu ser det ud til, at Danmarks tidligere EM-topscorer Henrik ‘Store’ Larsen også er på vej væk fra velhaver-forstaden Vedbæk nord for København.

I hvert fald har den 45-årige eks-fodboldspiller sat sin 175 kvadratmeter store villa til salg for en pris på 6,8 mio. kr.

Henrik Larsen købte huset for 550.000 kr. to år efter EM-triumfen i Sverige i 1992, og han har således udsigt til en ordentlig portion penge, hvis han altså ikke har ladet sig friste af at belåne huset op til skorstenen.

Stor forskel på priser
Vedbæk er et af de dyreste steder i landet at købe bolig, og kvadratmeterprisen på knap 39.000 kroner for den den tidligere fodboldhelts hus ligger da også i den høje ende.

Spørgsmålet er, om køberne er villige til at betale prisen.

Inden for de seneste to år er der blevet solgt fire villaer på samme vej, som Henrik larsens hus ligger på.

Her varierede kvadratmeterpriserne fra 27.700 kr. til 42.200 kr., og bruger man disse priser som rettesnor, kan EM-helt Larsen forvente alt fra 4,9 mio. kr. til 7,4 mio. kr. for sin bolig.

Ejendomsmægleren kalder villaen for en ‘eksklusiv og spændende ejendom’, der blandt andet kan byde på en overdækket terrasse og en grund på 727 kvadratmeter, ligesom parcellen ligger i nærhed af grønne områder og skole.

Se boligen her

Fik du læst:

Camilla Martin vil score kassen på hussalg

Jesper Grønkjær sælger millionvilla

Lego-arving kræver 12 mio. kr. for luksuslejlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *