Så idyllisk ser der ud i Camilla Martins nye kvarter. Foto: Google Street View

Camilla Martin fik millionrabat ved huskøb

TV3-værten Camilla Martin og hendes mand Lars Nygaard viste sig som et par solide prisforhandlere, da de i slutningen af april købte hus i Holte.

Ifølge nye tal fra tinglysningen gav den tidligere badmintondronning og hendes partner 2.966.000 kroner for villaen, som var sat til salg for 3,9 millioner kroner. Altså en kontant rabat på godt en million kroner.

Villaen ligger på Kollemosevej på grænsen til Virum, er på 126 kvadratmeter og med en cirka 1400 kvadratmeter stor grund til.

Kendte naboer
I forhold til parrets tidligere villa i Carlsmindeparken – også i Holte er der dog knapt så meget plads at boltre sig på. Her kunne Camilla Martin og hendes mand brede sig ud over 213 kvadratmeter, mens haven var nogenlunde samme størrelse som på deres nye matrikel.

Med huskøbet i Holte kommer de til at dele område med en lang række andre kendte, der har valgt at bosætte sig i byen ca. 15 kilometer nord for København.

Her kan de blandt andre støde på Camilla Martins tidligere kæreste, badmintonspillere Peter Gade, der bor med sin kone Camillia i Paradiskvarteret et par kilometer længere væk. Der er heller ikke mere end en rask gåtur til Aqua-forsangeren René Difs hus i Vejlesø-kvarteret, mens komikeren Uffe Holm også bor i nærheden – i hvert fald indtil han får solgt sit hus, der er på markedet med et prisskilt på  12,9 millioner kroner.

Fik du læst:

Mærsks millionvilla falder i pris

Top 10: Danmarkshistoriens største bolighandler

Så langt er et ejendomsmægler-stenkast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *