Mads Vangsøs gamle sommerhus ligger i Hornbæk, som er en af Danmarks dyreste sommerhus-byer. Foto: Google Maps

Mads Vangsø-hus solgt efter prisnedslag på 5,5 mio. kr.

Radio- og tv-værten Mads Vangsø hører nok til de danskere, der forbander nedturen på boligmarkedet langt væk.

Salgsprisen på kendissens sommerhus i Nordsjælland er netop blevet offentliggjort, og den vidner om, at 39-årige Vangsø har måttet bide i det sure æble og sælge boligen med en kæmpe rabat.

Optimismen var ellers til at få øje på, da han satte sit Hornbæk-hus til i januar 2010 for svimlende 12.995.000 kr., men allerede efter 100 dage skiftede  han mægleren ud og bankede prisen ned på 9,8 mio. kr..

Og da der var gået yderligere 237 dage  – altså ca. otte måneder – afbrød Vangsø samarbejdet med Nybolig og bad ejendomsmæglerkæden Home om hjælp til at sælge boligen, denne gang til en pris på 8,5 mio. kr.

Alligevel lykkedes det køberen at presse Vangsø én million kr. ned i pris, så huset endte med at blive solgt for 7,5 mio. kr.

Det vil sige et samlet nedslag i prisen på 5,5 mio. kr. eller over 40 procent i rabat.

Køberne er Ole og Lise-Lotte Fleggaard.

Førstnævnte ejer sammen med sine to søskende supermarkedskæden Fleggaard i grænselandet.

Stråtækt idyl
For pengene har køberen fået et – med mæglerens ord – “unikt og eksklusivt sommerhus i uhørt høj kvalitet og med fantastisk atmosfære”.

Den stråtækte bolig, der er opført i 2009, breder sig over 192 kvadratmeter og byder blandt andet på fire soveværelser, to badeværelser, tre åbne pejse, en terrasse på 90 kvadratmeter og gulvvarme i hele huset.

Grunden er på knapt 1400 kvadratmeter, og Kattegat ligger ca. en kilometer væk.

Mads Vangsø erhvervede huset og grunden for 4,5 millioner kroner i februar 2007 , rev det gamle hus ned og byggede en splinterny luksus-sommerbolig.

Se den gamle salgsopstilling her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *