Det er hverken det største eller dyreste hus på Boliga, men til gengæld havde det to af Danmarks mest kendte personer, Casper Christensen og Iben Hjejle, boende. Næsten 27.000 brugere klikkede på salgsannoncen. Foto: semithus.dk og Blom

Casper og Iben-villa slår alle rekorder

Et ganske almindeligt parcelhus i Værløse. Med et par ganske usædvanlige beboere.

Da Casper Christensen og Iben Hjejle besluttede sig for at sælge deres villa nord for København, eksploderede interessen for huset på Boliga.

Over 26.000 gange klikkede en bruger sig ind på annoncen, og dermed blev huset det mest besøgte emne på sitet i det seneste halve år og samtidig den mest besøgte bolig i Boligas fire et halvt-årige levetid.

Den næstmest populære bolig i det forløbne halve år tilhørte indtil for kort tid siden den konservative politiker Henriette Kjær, hvis annonce for huset på Hyrdevej i Hellerup tiltrak 14.000 brugere, inden villaen blev solgt.

Den tidligere charterdronning Janni Kjær indtager listens tredjeplads med sit hus i Hørsholm, som ikke længere figurerer på ejendomsmæglernes officielle lister.

Kun en enkelt bolig på top 10-listen over de mest besøgte boliger på Boliga siden 1. januar 2011 er sat til salg af en ikke-kendis.

De mest populære boliger det seneste halve år på Boliga.dk

10. Elmevej 4, Vedbæk

Mærsk-bossen Nils Smedegaard Andersens villa kom på markedet i oktober 2010, men der har gennem hele perioden været en stabil og stor interesse for palæet, der har genereret 5.600 klik i 2011.

Interesserede købere kan købe det 402 kvadratmeter store hus for 21 mio. kr.

Se salgsannoncen her

Se luftfoto af huset her

9. Tranevej 29, Århus

Den århusianske erhvervsmand og milliardær Ib Nymark Hegelund satte i november 2011 Århus’ dyreste villa til salg, og Boliga-brugerne har også klikket flittigt på boligen i 2011. I alt er det blevet til næsten 6.000 klik på annoncen i år.

Boligen kan erhverves for den svimlende sum af 50 mio. kr.

Se salgsannoncen her

Se luftfoto af boligen her

8. Højbjerg Vang 6, Holte

Keld og Hilda Heick valgte efter mange år som beboere i københavner-forstaden Holte at sætte deres parcelhus til salg i april. Parret forlanger ca. syv mio. kr. for den 177 kvadratmeter store villa.

6.800 Boliga-brugere har taget et kig på den.

Se salgsannoncen her

Se luftfoto af huset her

7.  Frimodtsvej 15, Hellerup

Trods et betragteligt nedslag i prisen har der endnu ikke meldt sig en køber til den tidligere teaterdirektør Klaus Paghs luksusvilla i Hellerup.

Besøg har der ellers været nok af. I alt har 6.800 brugere klikket på annoncen i 2011, men endnu har ingen af dem været villige til at betale de 11,9 mio. kr, som Klaus Pagh kræver for villaen.

Se salgsannoncen her

Se luftfoto af huset her

6.  Lysagervej 4, Charlottenlund

Sanne Salomonsen, også kendt under pseudonymet “Danmarks rockmama”, leder efter købere til sin 228 kvadratmeter store villa i velhaver-området Charlottenlund.

Indtil videre uden held.

Boligen er sat 1,4 mio. kr. ned i pris, siden den blev sat til salg i februar, og 7.200 interesserede brugere har taget et kig på huset.

Har du 11,5 mio. kr., er det dit.

Se salgsannoncen her

Se luftfoto af huset her

5. A.N. Hansens Allé 38, Hellerup

Erik Damgaards tidligere pragtpalæ ved Øresund er Danmarks dyreste villa til salg pt.

79 mio. kr. er prisen på det 683 kvadratmeter store hus, som har været til salg i over et år og har høstet 7.300 klik i 2011.

Se salgsannoncen her

Se luftfoto af boligen her

4. Sandbjergvej 79, Vedbæk

Den tidligere professionelle cykelrytter Rolf Sørensen viste sit Vedbæk-palæ frem i TV2’s tv-program ‘Liebhaverne’, men reklamen på landsdækkende TV har hidtil ikke givet resultat.

Over 11.000 brugere har klikket på salgsannoncen.

Huset er dit, hvis du er villig til at betale 14,9 mio. kr.

Se salgsannoncen her

Se luftfoto af boligen her

3. Sandbjergvej 19, Hørsholm

Charterdronningen Janni Kjær leder efter en køber til sit hus på 193 kvadratmeter i Hørsholm. Salgsannoncen er pillet af nettet, men inden da nåede over 11.700 brugere at tage et kig på huset.

Udbudsprisen var på 5,9 mio. kr.

Se luftfoto af boligen her 

2. Hyrdevej 3, Hellerup

Den konservative politiker Henriette Kjær og hendes bedrageridømte mand Erik Skov Pedersen har haft et stormfuldt år, men midt i deres livs værste krise kan de glæde sig over, at de trods alt fik solgt deres Hellerup-villa ganske hurtigt.

Boligen, der blev sat til salg i marts for 10 mio. kr., blev afsat i juni for 9,3 mio. kr.

Inden da havde over 15.000 brugere taget et kig på boligen.

Se luftfoto af villaen her

1. Nørrevænget 31, Værløse

Ingen over, ingen ved siden af.

Casper Christensens og Iben Hjejles parcelhus i Værløse tiltrak sig enormt stor opmærksomhed, da det kom på markedet i februar 2011.

En måned senere var huset, som stod til salg med en udbudspris på 5,2 mio. kr., solgt for 4.850.000 kr.

Næsten 27.000 brugere klikkede på annoncen.

Se luftfoto af villaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *