6,5 mio. kr. koster Erik Ninn-Hansens hus. Foto: semithus.dk og Blom

Ninn-Hansen sælger millionvilla som håndværkertilbud

Danmarks tidligere justitsminister og formand for Folketinget, Erik Ninn-Hansen, er på vej ud af sit hjem i Charlottenlund.

Den nu 89-årige tidligere politiker har sat sin 187 kvadratmeter store villa til salg for 6,5 mio. kr., hvilket betyder, at en eventuel køber skal af med ca. 34.000 kr. pr. kvadratmeter.

En ganske lav kvadratmeterpris i området, eftersom villaer i Gentofte Kommune, hvor huset ligger, i snit bliver udbudt til ca. 44.000 kr. pr. kvadratmeter.

En del af forklaringen på den lave pris skal formentlig findes i villaens stand.

Mægleren nævner, at hele ejendommen trænger til en gennemgribende renovering.

Kæmpe terrasse
Skulle man have lyst til at købe det over 80 år gamle hus,  kan man blandt andet se frem til en stor 40 kvm. terrasse på 1. salen med udendørs pejs, mens der indenfor er entre, stor stue, spisestue og “originalt” køkken.

Tamil-sagen
Erik Ninn-Hansen, som var valgt for Det Konservative Folkeparti, var justitsminister fra 1982-1989, hvor han blev tvunget til at forlade posten på grund af sin rolle i Tamil-sagen.

I de efterfølgende tre år overtog han posten som Folketingets formand og trådte i 1994 ud af Folketinget.

Ninn-Hansen blev et år senere idømt fire måneders betinget fængsel for brud på ministeransvarsloven for at have gennemtvunget et stop for familiesammenføringer for tamilske flygtningen uden om Folketinget.

Se Ninn-Hansens villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *