Jørgen Kløcker kræver ni mio. kr. for sit hus i Charlottenlund. Foto: semithus.dk og Blom

Robinson-koryfæ sælger luksusvilla

Robinson-koryfæ, tidligere tv-vært, pensionschef, model og direktør.

44-årige Jørgen Kløcker har haft mange jern i ilden, og tilsyneladende har de mange job indbragt ham en pæn sjat penge.

I hvert fald havde han i 2004 tjent nok til at kunne betale 3,85 mio. kr. for en Charlottenlund-villa, som han nu forsøger at få solgt på det skrantende boligmarked.

Kan Kløcker finde en køber, der er villig til at betale udbudsprisen, kan han sætte et større millionbeløb ind på opsparingskontoen, da prisen for ejendommen er sat til til ni mio. kr.

Huset er på 171 kvadratmeter fordelt på seks værelser og byder blandt andet på forældresoveværelse, to børneværelser, åbent køkken og opholdsstue med brændeovn.

På grunden kan man tage en dukkert i poolen.

Kendt fra TV
Jørgen Kløcker blev kendt for sin medvirken Robinson Ekspeditionen i 1999 og 2002 og tonede i de følgende år frem på danskernes tv-stjerne i flere programmer, blandt andet som vært i “Lotto”, i “Dusino” og senere som den ene halvdel i rejse- og adventureprogrammet “Kløcker & Vingsøe”, hvor den anden halvdel blev udgjort af modellen og tv-værten Mai-Britt Vingsøe.

TV-kendissen har udover sit arbejde i tv-verdenen været manager på et hotel, pensionschef, divisionschef i en it-virksomhed og model for Scoop Models.

I dag arbejder han som foredragsholder.

Se Jørgen Kløckers millionvilla her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *