Brian Laudrup kræver 14,5 mio. kr. for luksusvillaen i Skodsborg. Foto: Casper Christoffersen

Brian Laudrup sælger luksusvilla med millionrabat

Den tidligere fodboldstjerne Brian Laudrup og hans kone Mette gør nu et nyt forsøg på at slippe af med luksusvillaen i nordsjællandske Skodsborg.

Parret har to gange tidligere udbudt den 180 kvadratmeter store luksusvilla på Strandvejen uden at finde en køber, og denne gang har de barberet tre mio. kr. af udbudsprisen i forhold til det første salgsforsøg i sommeren 2009.

Interesserede købere skal nu betale 14,5 mio. kr. for huset med panoramaudsigt over Øresund ved den nordøst-sjællandske kystlinje.

Ejendommen har gennemgået en total istandsættelse med bl.a. tre nye badeværelser og nyt køkken. Desuden kan en evt. køber se frem til en lys opholdsstue med pejs, træterrasse vendt mod Øresund, to soveværelser, en glas-udestue og en grund på ca. 2000 kvadratmeter.

Brian og Mette Laudrup flyttede fra Rungsted til Skodsborg i 2007, hvor de købte huset for 14 millioner kroner.

Hvis det ikke er belånt til op over skorstenen, og såfremt en køber er villig til at betale udbudsprisen, er der således stadig en lille gevinst i sigte for Laudrup-parret.

Prisnedslag på 11 mio. kr.
Mette og Brian fik solgt deres hus i Rungsted sidste år, men først  efter et kæmpe prisfald på 11,5 mio. kr.

Oprindeligt udbudte de villaen til en pris på 27,5 mio. kr., men efter mere end to år på det turbulente boligmarked, måtte de gå med til at afstå villaen for 16 mio. kr.

Heldigvis for fodbold-parret betalte de ikke mere end tre tre millioner kroner for huset, da de købte det i 1992, blot fem måneder efter Laudrup havde fejret EM-triumfen i Göteborg.

Se luksusvillaen her 

Se luftfoto af villaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *