Hans Henrik Palm blev hårdt ramt af krisen og må nu også sætte prisen voldsomt ned på sit Hellerup-palæ. Foto: Henning Bagger

Palms multimillion-villa i voldsomt prisfald

75 gode, danske millioner kroner.

Så meget måtte forretningsmanden Hans Henrik Palm aflevere til Erik Damgaard, da han i 2008 i købte hans Hellerup-palæ i en af danmarkshistoriens mest spektakulære ejendomshandler.

Men så meget regner han ikke med at få igen.

I dag røg villaen, som Hans Henrik Palm har forsøgt at sælge gennem tre år, på de officielle salgslister med en pris på 60 mio. kr. – 15 mio. kr. under, hvad han oprindeligt havde håbet at indkassere.

Gæld på en kvart mia.
Men selv hvis det skulle lykkes at få en køber til at betale udbudprisen, skal den tidligere fitness.dk-ejer ikke regne med at modtage en bøjet enkrone, da  kassen i hans krakkede holdingselskab har et minus på en kvart mia. kr., og kreditorerne står i kø for at få dækket deres tab.

Ejendomsmæglerkæden Home, der står for salget af villaen på den fornemme Hambros Allé, kalder huset for “den måske mest imposante villa i Hellerup”, og fremhæver blandt andet ejendommens adgang i første række til Øresund, den private strandgrund og stuer og værelser med panorama-udsigt.

Samlet set indeholder den 570 kvadratmeter store villa ni værelser, mens grunden er på 1785 kvadratmeter

Fortjeneste på 10 mio. kr.
Erik Damgaard købte villaen i marts 2007 for 65 mio. kr., og solgte den i juni 2008 videre til Hans Henrik Palm med en fortjeneste på 10 mio. kr.

Palm, der på daværende tidspunkt sad på en svimlende formue efter salget af Fitness.dk til Parken, kunne næsten ikke have købt på et mere uheldigt tidspunkt.

Efter sommerferien buldrede den internationale finanskrise henover Danmark, lammede boligmarkedet, skabte voldsomme prisfald og gjorde salget af liebhavervillaer i multimillionklassen til en sjældenhed.

Se salgsopstillingen her

Se luftfoto af boligen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *