Allan Nielsen, her med Tina Lund, som han blev gift med i august, er sælger sin og ekskonens grund i Holte. Foto: Martin Sylvest Andersen

Allan Nielsen sælger grund i rigmandskvarter

Så er den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen klar til at afhænde sine sidste jordbesiddelser i velhaverforstaden Holte nord for København.

Allan Nielsen fik sidste år solgt sin og ekskonen Rikkemais kæmpevilla på Dronninggårds Allé, og nu følger han op med salget af nabogrunden på De Conincks Vej i det mondæne kvarter.

Prisen for grunden, der grænser op til Vejlesø-kanalen er 6,5 mio. kr., og det er vel at mærke penge, der i tilfælde af et salg vil ryge direkte ned i lommerne på Allan og Rikke Mai, da der ikke er tinglyst gæld i grunden.

Spørgsmålet er så, hvor længe den 40-årige kendis og hans nuværende kone, springrytteren Tina Lund, får lov at svømme rundt i de knitrende sedler.

Allan Nielsen slås nemlig stadig med en milliongæld efter fejlslagne investeringer i hans to ejendomsselskaber, Ejendomsselskabet af 15/12 2003 Aps og Anpartsselskabet af 19.08 2003, der til sammen skylder et tocifret millionbeløb.

Allan Nielsen er stadig registreret som boende hos svigerforældrene i Skævinge ved Hillerød nord for København.

Se grunden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *