Sanne Salomonsen ventede otte måneder på en køber til Charlottenlund-villaen. Foto: Anders Debel Hansen

Sanne Salomonsen dropper boligsalg

Det er svært at få afsat de rigtig dyre villaer på det danske boligmarked, og det har Sanne Salomonsen også måttet erkende.

Den 55-årige sangerinde har efter otte måneder nemlig opgivet at få solgt sin 228 kvadratmeter store luksusvilla i Charlottenlund, erfarer Boliga.

Boligen kom på markedet i februar med et prisskilt på 12,9 mio. kr., men allerede et par måneder efter blev der skåret 1,4 mio. kr. af prisen i håbet om at lokke en køber til. Uden held.

I sidste uge valgte Sanne Salomonsen, der selv købte villaen i 2004 for 5,9 mio. kr.,  at pille huset af markedet.

Der var ellers luksus for alle pengene i palæet, der blandt andet kunne byde på en ottesøjlet atriumgård, store, højloftede stuer, badeværelse med kar, køkken, spisestue og et stort soveværelse med walk-in closet.

61.000 i afdrag
Københavner-forstaden Charlottenlund er et af Danmarks dyreste områder at købe bolig i, og det kunne ses på mæglerens forslag til, hvor meget man skulle af med for at bo i Sanne Salomonsens villa.

Således skulle en køber hver måned betale 61.000 kr. netto for at residere i det fashionable kvarter, hvor skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller i øvrigt også ejer en række ejendomme.

Se luftfoto af huset og kvarteret her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *