Ghita Nørby har hugget 900.000 kr. af prisen på villaen i Holte. Foto: Esben Salling

Ghita Nørby sænker prisen på Holte-villaen

Med et enkelt hug er Ghita Nørbys villa blevet 900.000 kr. billigere.

I dag valgte den 76-årige skuespillerinde at sænke prisen på sin sortmalede bjælkehytte i Holte nord for København, så en eventuel køber nu skal af med 6,9 mio. kr. mod tidligere 7,8 mio. kr.

Dermed træder hun i samme fodspor som tusindvis af andre sælgere, der har været tvunget til at justere prisen nedad for at lokke købere til.

Dårligt tidspunkt
Ghita Nørby annoncerede i august, at hun og hendes mand gennem 27 år, Svenn Skipper, skulle skilles, og kort tid efter blev villaen sat til salg.

Desværre for den populære skuespillerinde kom huset på markedet på elendigt tidspunkt, idet et kæmpemæssigt udbud og historisk få handler har gjort tredje kvartal 2011 til noget af en prøvelse for boligsælgerne.

Til gengæld kan hun glæde sig over – og lokke med – at husets kvadratmeterpris nu er 23 procent lavere end gennemsnittet for området.

Interesserede købere kan blandt andet se frem til småprossede vinduer, en have med Ghita Nørbys kendte roser, gårdhave og direkte udsigt til sø og skov.

Indendfor byder boligen på en entré med indbyggede skabe, opholdsstue med højt til loftet, plankegulve og pejs, to badeværelser og spisestue med
dør ud til gårdhaven.

Se villaen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *