Frisør og makeup-artist Dennis Knudsen, her i selskab med Hollywood-stjernen Pamela Anderson, vil have ca. syv mio. kr. for sin luksusbolig i nordsjællandske Taarbæk. Foto: Jonas Vandall Ørtvig

Her er Dennis Knudsens million-bolig

Kendis-frisøren Dennis Knudsen fremviste forleden sit fashionable Taarbæk-hjem i TV2-programmet Liebhaverne, og nu har ejendomsmægler Jan Fog sat villalejligheden officielt til salg på sin hjemmeside.

Overvejer du at købe den 160 kvadratmeter store bolig i det lille fiskerleje nord for København, skal du lokke ca. syv mio. kr. ud af din bankrådgiver, mens så kan du også nyde din sommer-campari på solterrassen direkte til Øresund eller tage en dukkert fra den private badebro.

32.000 kr. om måneden
Der er ifølge Jan Fog tale om et gennemrestaureret hus, der blandt andet indeholder en bred åbning til opholdsstuen med fløjdøre til den store solterrasse, mens man på badeværelset kan opvarme de vinterkolde knogler i spabadet.  

Betaler man udbudsprisen og vælger man en standardfinansiering, skal man af med 32.000 kr. netto om måneden i husleje.

Dennis Knudsen, som købte villalejligheden i 2003 for 3,8 mio. kr., bor der ikke længere, men er i stedet flyttet til Havneholmen i Københavns sydvestkvarter, hvor popsangerinden Medina også har slået sig ned.

Se Dennis Knudsens luksusbolig i Taarbæk her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *