Jeppe Handwerk (yderst th.) var den eneste ikke-kongelige fadder, da Prins Christian blev døbt. Foto: Keld Navntoft

Kronprinsens bedste ven sælger million-palæ

Kronprins Frederiks tætteste ven, millionæren og virksomhedsejeren Jeppe Handwerk, har efter blot to år som husejer i Vedbæk besluttet sig for at sælge sin villa.

Handwerk gav i november 2010 35 mio. kr. for pragtpalæet på Vedbæk Strandvej 434 efter at have forhandlet prisen 15 mio. kr. ned.

Men nu vil han altså af med den 403 kvadratmeter store bolig ud til Øresunds-kysten, og med en udbudspris på 45 mio. kr. håber Kronprinsens ven på at score 10 mio. kr.

Springvand og pavillioner
Salget af den luksuriøse villa bliver varetaget af liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, og han fremhæver blandt andet den over 5000 kvadratmeter store grund, gitterlågerne ved indgangen, bassinet med statue og springvand og de to pavillioner ved vandkanten, hvorfra man kan nyde udsigten over Øresund.

Indvendigt er boligen moderniseret og kan blandt andet byde på nyt køkken og tre nye badeværelser, hall, pejsestue og bibliotek.

Tips fra Warnøe
Måske kan Jeppe Handwerk få tips til salget af en anden af Kronprins Frederiks nære venner, IT-millionæren Peter Warnøe, der sidste år satte sin enorme villa på Taarbæk Strandvej til salg for 77,9 mio. kr..

Ingen har endnu vist sig villige til at betale prisen, så kan man skrabe de mange millioner sammen, får man blandt andet adgang til 540 kvadratmeter bolig med vinkælder, 10 værelser, biograf samt fitness- og spa-afdeling med jacuzzi, koldtvandsbad, dampbad og sauna.

Hjalp Mary med job
Jeppe Handwerk, der ejer entreprenørvirksomheden Copenhagen Group, mødte kronprins Frederik i frømandskorpset i 1995 og har siden været en af hans næreste venner.

Jeppe Handwerk og hans kone, Birgitte Handwerk, står fadder til henholdsvis Prins Christian og Prinsesse Josephine.

Warnøe, som stiftede IT-firmaerne Merkantildata og Aston group, har længe været fast gæst til kronprinseparrets arrangementer og har gennem flere år stillet sin skihytte i Schweiz til rådighed, når Frederik og Mary trængte til ferie.

Han hjalp desuden Mary med at få job i Microsoft.

Se Jeppe Handwerks luksusvilla her

Se Peter Warnøes luksusvilla her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *