Erik og Anni kræver syv mio. kr. for deres hjem i Gentofte. Foto:

Erik og Anni sætter huset til salg

Et af Danmarks bedst kendte og mest omstridte par, Erik Damgaard og Anni Fønsby, er ude efter et nyt sted at bo.

Fredag satte parret har sat deres fælles hjem på Fiskebakken i Gentofte til salg for syv mio. kr., og dermed er der udsigt til en ganske pæn fortjeneste, hvis en køber er villig til at betale prisen.

Erik Damgaard gav nemlig selv 3.350.000 kroner for boligen i 2002, så potentielt er der over 3,6 mio. kr. tilbage til den økonomisk pressede rigmand.

Væk med eks-svigermor
Efter at have boet på nogle af Danmarks dyreste adresser, bl.a. Hambros Allé i Hellerup, flyttede Erik Damgaard og Anni Fønsby ind i det noget mere beskedne hus i sensommeren 2011, efter Damgaards eks-svigermor havde boet der i en årrække.

Men det blev altså ikke til mere end et halvt års tid som residenter i den den københavnske velhaver-forstad, før huset røg på markedet.

De kommende ejere kan se frem til samlet set 212 kvadratmeter bolig med udsigt over Gentofte Sø

Indenfor er der bl.a. en mindre hall med adgang, to stuer en suite og tre soveværelser, mens grunden er på 414 kvadratmeter.

Dårlig start
2012 er ikke begyndt særligt godt for det celebre par.

Anni Fønsby måtte i slutningen af januar flytte ind i Horserød Statsfængsel for starte afsoningen af 14 måneders fængsel for rufferi, og Erik Damgaards investeringsselskab, Porteføljeinvest, indgav konkursbegæring lige før årsskiftet.

Damgaard, der blev milliardær på salget af it-virksomheden Navision til Microsoft i 2002, har i de seneste år mistet det meste af sin formue på forskellige kuldsejlede projekter.

Se Eriks og Annis Gentofte-villa her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *