Christina Roslyng, her ved Flensburg-Handewitts testemonial-kamp for eksmanden Lars Christiansen, kræver knap 900.000 kr. for sin lejlighed i Viborg. Foto: Jesper Kristensen

Håndbold-darling hænger på lejlighed

Det er efterhånden nogle år siden, at Christina Roslyng forlod Viborg HK, men helt sluppet taget i domkirkebyen har hun ikke.

Den 33-årige tidligere håndboldspiller kan nemlig ikke komme af med sin lejlighed i centrum af byen.

Boligen på Rosenstræde har stået til salg i over halvandet år og er over to omgange blevet sat ned i pris med samlet 150.000 kr., men uden den ønskede effekt.

Interesserede købere kan nu få håndbold-darlingens lejlighed for 895.000 kr.

Købt i 1999
Ifølge mægleren er der tale om særdeles velbeliggende ejerlejlighed med fælles flisebelagt gård, kælder med depotrum, afhøvlede plankegulve og et boligareal på 67 kvadratmeter.

Hun købte lejligheden i 1999 for 747.000 kroner.

Er lærer på efterskole
Christina Roslyng vandt som aktiv håndboldspiller en stribe mesterskaber og opnåede 129 kampe for det danske kvindelandshold, hvor hun blandt andet var med til sikre Danmark OL-guld i Sydney. Hun har desuden optrådt som blikfang for L’Oreal og V6 og vundet ‘Vild Med Dans’ i 2006.

I dag ernærer hun sig som lærer på efterskolen BGI Akademiet syd for Horsens, hvor hun underviser i dansk, håndbold og idrætspsykologi.

Christina Roslyng har tidligere været gift med håndboldspilleren Lars Christiansen, men parret gik fra hinanden i 2009.

Se Christina Roslyngs lejlighed her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *