Naja Munthe har sat prisen på sommerhuset ned med fire mio. kr. Foto: Per Morten Abrahamsen

Mode-dronning hugger fire mio. kr. af prisen på sommerhus

Naja Munthe, ejer af tøjvirksomheden Munthe Plus Simonsen, må som mange andre sande, at dyre sommerhuse er svære at afsætte på boligmarkedet.

Munthe købte en sommerhusgrund i Vejby i det nordligste Nordsjælland i 2004 og opførte i 2009 et nyt hus, som hun i over otte måneder har forsøgt at sælge, men hidtil uden held.

Derfor har den 44-årige mode-dronning nu allieret sig med kendis-mægleren Pernille Sams og samtidigt sat prisen ned fra 13 mio. kr. til ni mio. kr.

Smag, stil og kant
For pengene får en kommende køber et arkitekttegnet hus med havudsigt, “indrettet med smag, stil og kant af en af vore dygtige danske designere.”

Der er 115 kvadratmeter bolig og en hems på ca. 25 m2 samt et udendørs atrium med brus på ca 10 m2.

Indendøre er der blandt andet store lyse rum og højt til loftet, stue, spiseafdeling og køkken og masterbedroom, hvorfra der er udsigt over vandet.

Udsigten over Kattegat kan også nydes fra den 130 kvadratmeter store terrasse med pejs, fra badestranden, der er adgang til via en aflåst adgangssti, eller inde fra selve huset, hvor der er frit udsyn til havet gennem store vinduespartier.  Grunden fylder 1.160 kvadratmeter af matriklen ud.

Se Naja Munthes luksusvilla her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *