Anni Fønsbys og Erik Damgaards villa kan nu fås for seks mio. kr. Foto: Uffe Weng

Anni og Erik-villa: Nu én million kr. billigere

Gentofte nord for København tiltrækker normalt en køberskare af velstående danskere, men ingen af dem har endnu fundet de fornødne penge til at købe Anni og Eriks villa ved Gentofte Sø.

Kendis-parret satte i slutningen af marts deres 148 kvadratmeter store hus til salg for syv mio. kr., men i maj huggede Damgaard og Fønsby 600.000 kr. af udbudsprisen, og nu har de sænket prisen med yderligere 400.000 kr.

Dermed er den samlede rabat oppe på én million kroner.

Frit udsyn
Ejendommen blev opført i 1909 og ligger i første række til søen, så de kommende købere har frit udsyn over vandet.

Ifølge Nybolig, der står for salget af villaen, har boligen gennemgået en renovering inde såvel som ude, der har resulteret i åbent køkken, badeværelse, udskiftet el og renoveret facade mm.

Indenfor er der bl.a. mindre hall med adgang 1. sal og kælder, to stuer en suite, og vinterstue.

Bor i de dyreste områder
Erik Damgaard og Anni Fønsby har resideret på adskillige adresser i løbet af de seneste år, alle med det til fælles, at de ligger i nogle af Danmarks dyreste områder.

Boliglisten tæller blandt andet et stutteri i Nordsjællandske Kokkedal, kæmpevillaen på Hambros Allé i Hellerup, der blev solgt til hans Henrik Palm for 75 mio. kr., og et hus på Norasvej i Charlottenlund, som parret lejede sig ind i sidste år.

Hårdt år
Kendis-parret har ikke haft det let på det seneste.

Anni Fønsby måtte i slutningen af januar flytte ind i Horserød Statsfængsel for begynde afsoningen af 14 måneders fængsel for rufferi, men hun er for nyligt blevet forflyttet til en pension i Nordsjælland.

Erik Damgaards investeringsselskab, Porteføljeinvest, indgav konkursbegæring lige før årsskiftet.

Damgaard, der blev milliardær på salget af it-virksomheden Navision til Microsoft i 2002, har i de seneste år mistet det meste af sin formue på forskellige kuldsejlede projekter.

Se Anni og Eriks Gentofte-villa her http://www.boliga.dk/map.aspx?id=749729&csref=wmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *