Joachim Boldsen fik tre mio. kr. mindre, end han havde håbet på, da han endelig fik solgt sit sommerhus i Hornbæk. Foto: sportxpress

Joachim Boldsens sommerhus solgt til under halv pris

Håndboldspilleren Joachim Boldsen kom i april endelig af med sit sommerhus i Hornbæk efter knap fire år uden en køber.

Til gengæld måtte han finde sig i en betydeligt lavere pris for boligen, end han havde håbet på i starten.

Boldsen satte huset i den mondæne sommerhuseby til salg i juli 2008 for en pris på 5,5 mio. kr., men fire prisnedslag og et mæglerskift senere endte den endelige salgspris på 2,5 mio. kr., viser nye tal fra tinglysningen.

I kroner og øre er det en samlet rabat på tre mio. kr. eller ca. 55 procent under den oprindelige udbudspris.

Pyramidevindue
Den nye ejer, en udlandsdansker med bopæl i Schweiz, kan foruden det 106 kvadratmeter store hus blandt andet se frem til en gårdhave og gåafstand til badestranden .

Indendøre er huset indrettet med store rum og en loftkonstruktion med pyramidevindue i stuen og der er desuden hall, stort gæsteværelse og brusebadeværelse med gulvvarme.

Joachim Boldsen købte sommerhuset i 2003 for 1.385.000 kr.

Millioner og atter millioner
Hornbæk, hvor Boldsens sommerhus lå, er et af Danmarks dyreste steder at anskaffe sig en fritidsbolig og prisrekorden på sommerhuse hører da også til i den nordsjællandske flække.

I 2008 satte Poul Henrik Vagtborg Mathiesen, der har tjent millioner på en produktionsvirksomhed i Vietnam, rekord med købet af sommerhuset på Kystvej 32, der blev handlet for 36 mio. kr., og så sent som i februar betalte hedgefond-rigmanden Mads Eg Gensmann 32.5 mio. kr. for hus og matrikel på Kystvej 44a.

Den handel gik i øvrigt først igennem efter et prisnedslag på 32,5 mio. kr.,

Se om du har råd til at købe et sommerhus i jetset-byen

http://tinyurl.com/7kaknvf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *