Knap 15 mio. kr. kræver Lego-arvingen Sofie Kirk Kiær Kristiansen for sin Klampenborg-villa. Foto: Google Street View

Stenrig Lego-arving sælger luksusvilla

Når man er en af Danmarks rigeste kvinder, har man selvfølgelig placeret nogle af sine penge i det mondæne område nord for København.

Således står den 35-årige Lego-arving Sofie Kirk Kiær Kristiansen som ejer af tre ejendomme på den fashionable kyststrækning, og nu har hun valgt at udbyde et af husene på det halvsløje marked for de helt dyre boliger.

Ifølge salgsopstillingen er der tale om en hvidpudset villa med 11 værelser fordelt på 397 kvadratmeter og en grund på 1.437 kvadratmeter.

Ejendommen ligger ved Christiansholm slot i Klampenborg, og interesserede købere skal finde ca. 15 mio. kr. frem for at overtage boligen.

Bor på jagtslot
Sofie Kirk Kiær Kristiansen bor selv en halv times kørsel fra familiedynastiets hovedkvarter i Billund, hvor hun i 2005 overtog Klelund Plantage og nogle år senere opførte et imponerende jagtslot for et ukendt millionbeløb.

Her bor hun i dag med sin mand Christopher Kiær.

Sofie Kirk Kiær Kristiansen er en den ældste af Lego-ejer Kjeld Kirk Kristiansens tre børn, og har adgang til en solid formue via sit medejerskab af pengetanken Kirkbi, der ejer tre fjerdele af Lego-koncernen.

Hun er desuden fast inventar til kongefamiliens arrangementer på grund af sit venskab med kronprinseparret, som hun og hendes mand bl.a. har holdt ferie med.

Familien Kirk Kristiansen topper ifølge Berlingske Business listen over landet 100 rigeste.

Formuen er på 55 milliarder kroner, hvilket er mere end dobbelt så meget som nummer to på listen, familien Holch Povlsen.

Se Lego-arvingens luksushus her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *