Rolf Sørensens villa er blevet to mio. kr. billigere. Foto: Nils Meilvang

Efter 20 måneder uden salg: Rolf Sørensens villa i kæmpe prisdyk

14,9 mio. kr. er en stor sum penge for de fleste mennesker, og det gælder tilsyneladende også for den håndfuld danskere, der faktisk har råd til at købe sig ind på markedet for luksusvillaer.

I hvert fald er det efter 600 dage gået op for den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen, at prisen på hans luksushjem i Vedbæk har været for høj, og så er der kun én ting at gøre: At sætte prisen ned.

Rolf Sørensen, der nu ernærer sig som kommentator for TV2, har derfor høvlet to mio. kr. af udbudsprisen for at lokke købere til, men selv hvis det skulle lykkes ham at sælge til den reducerede pris, har huskøbet stadig været en ganske god forretning for Sørensen.

Boligen købte han og konen Susanne i 2006 for ca. ni mio. kr.

Kæmpe villa
Salget varetager kendis-mægleren Jan Fog, og han fremhæver ejendommens 662 kvadratmeter fordelt på to længer og et anneks.

Her er der blandt andet mellemstue/bibliotek, stor stue/alrum med brændeovn og glasparti og fløjdøre til haven, stort spisekøkken, TV-stue, gæsteværelse samt mellemgang med udgang til den store gårdsplads.

På 1.salen er der en stor balkon og forældrebadeværelse, to sammenhængende børneværelser m.m.

Rolf Sørensen er med sine 53 sejre dansk cyklings mest vindende rytter nogensinde.

I de seneste par uger er der blevet sat spørgsmålstegn ved, om han – som mange andre ryttere – benyttede sig af ulovlige stoffer i løbet af 90’erne.

Se Rolf Sørensens villa her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *