Amalie Szigethy er flyttet ud af sin onkels hus, der nu kan købes for 10 mio. kr. Foto: Martin Sylvest Andersen

Slagtilbud på Amalie-villa

Det er indtil videre slut med overdådig luksus for reality-stjernen Amalie.

Den 21-årige tv-starlet nød indtil for nyligt livet i sin onkels luksusvilla i Rungsted, men nu er hun – ifølge eget udsagn – flyttet sammen med kæresten Peter Birch, og med Amalie ude af huset gør hendes onkel, Sebastian Szigethy, endnu et forsøg på at få solgt sin bolig.

Inkarnerede fans af reality-serien ‘Amalies Verden’ vil kunne kende den 181 kvadratmeter store villa som stedet, hvor Amalie og hendes mor, Charlotte Kejser, indviede seerne i deres mange små og store trakasserier, mens potentielle købere af boligen måske vil lægge mærke til husets spaafdeling med både pool og jacuzzi eller haveanlægget med en lille sø med åkander og en lille ø placeret midt i.

Da huset kom på markedet første gang i oktober 2011 lød udbudsprisen på 11,9 mio. kr., men nu er prisen sat 1,9 mio. kr. ned, så køberne kan erhverve luksusvillaen for 10 mio. kr..

Huset blev købt i 2006 for syv mio. kr., men er siden hen – ifølge salgsopstillingen – blevet istandsat fra a-z.

Se hvor fedt Amalie boede her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *