Daniel Agger ejer både et kolonihavehus og halvdelen af Center Pub i Hvidovre, men nu vil han af med sin tredje investering, huset på Hvidovre Strandvej. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Daniel Agger sælger sin strandvejs-villa

Fodboldstjernen Daniel Agger scorede kassen, da han sidste år forlængede sin kontrakt med Liverpool, og nu gør han et forsøg på at score kassen på boligmarkedet.

Agger, der allerede ejer et kolonihavehus og halvdelen af en pub i sin barndomsby Hvidovre, har nemlig sat juvelen i sin danske boligsamling til salg for 5,2 mio. kr., og dermed håber landsholdets anfører at tjene lige under en million kroner på villaen, som han købte i 2009 for 4.250.000 kr..

Hæver 36 mio. kr.
Det 130 kvadratmeter store hus på Hvidovre Strandvej har udsigt over og direkte adgang til vandet og byder blandt andet på tre etager, en 2.260 kvadratemeter stor grund, havestue og vaskekælder.

Udbudsprisen på 5,2 mio. kr. giver en kvadratmeterpris på knap 40.000 kr., hvilket er 81 procent over gennemsnittet i Hvidovre, hvilket ikke mindst skyldes husets placering lige ved vandet.

Selvom Daniel Agger skulle være tvunget ned i pris, går han næppe søvnløs i seng.

Efter kontraktforlængelsen med Liverpool sidste år anslog de engelske medier, at den danske landsholdsanfører i de næste fire år kan hæve 36 mio. kr. årligt.

Se Daniel Aggers hus her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *